Polang Digital

Disseny i programació Web

Webs professionals, útils i que generen benefici. 
Webs amb ànima.
Ben dissenyades, ben programades.

Si el producte o servei són iguals, el client compra a la pàgina web més ben dissenyada, pensada, estructurada i posicionada entre els cercadors.

El nostre objectiu és crear:

Un web que generi benefici: donant a conèixer l’empresa, el producte o el servei. La pàgina ha d’estar ben posicionada i ser fàcil de trobar en els cercadors (SEO).

Ha de ser fàcil de utilitzar per a l’usuari.

S’ha de poder visualitzar correctament en diferents dispositius: smartphones, tauletes, etc.

Ha de ser estèticament impecables.

Ja ha passat l’època de les pàgines web purament informatives. Avui en dia, un web ha de ser útil: generar vendes, directes o indirectes, i beneficis.

Ens encarreguem de tot: dominis, servidors, comptes de correu electrònic, etc. Assumim tota la gestió.

L’ecosistema d’internet evoluciona d’una manera extraordinàriament ràpida. El que ahir era cert, avui pot no ser-ho o ser completament fals. Els webs realitzats fa pocs anys ja estan completament obsolets, tant a nivell tècnic com de disseny. Això els fa completament inútils, invisibles als ulls dels clients o fins i tot contraproduents.

Web corporatiu

Defineix l’empresa, per això cal mostrar-ne la millor imatge. És el nostre aparador virtual. Expliquen serveis i productes. Poden incorporar un blog, notícies i formularis de contacte.

Web bàsic de producte o servei

Pot ser la mínima expressió de la presència a la xarxa d’una empresa.
En mostra productes o serveis de manera correcta, clara i elegant.
Amb dades de contacte, localització i enllaços a les xarxes socials.

Comerç electrònic (e-commerce)

Preparat per vendre productes i serveis de manera eficaç i segura per internet.

T’ajudem a que estigui ben posicionada a Google (SEO), a promocionar-la correctament (SEM), i amb totes les mesures de seguretat per per poder oferir un servei completament fiable.

Web institucional

Pàgina oficial per a institucions.

Blog i notícies d’interès destinat a associacions, institucions, empreses, etc.

Personal Branding

La gestió de la marca personal (Personal Branding) d’un professional li permet obrir nous camins, arribar a acords, crear noves sinergies i apropar-lo als seus grups d’interès, facilitant la consecució dels seus objectius.

Landing Page

Disseny de pàgines d’aterratge per a campanyes de màrqueting call to action.

Es tracta d’un web senzill i minimalista que té l’objectiu d’aconseguir que els qui el visitin realitzin una acció concreta: des d’una compra fins l’enviament d’un formulari sobre qualsevol tema.

En altres paraules, es tracta d’una pàgina estructurada i cuidada al detall perquè es compleixi la realització d’una acció per part de l’usuari.

Apps i publicacions digitals per a tauletes i mòbils

Aplicacions, publicacions i catàlegs en format digital adaptats a telèfons intel·ligents i tauletes. Professionals, d’oci o d’accés a un servei.

Programació especial

Una aplicació potent de càlcul, un configurador de producte o una tarifa interactiva. Programem aquelles funcionalitats específiques que necessiteu per a la vostra web o sistema, des d’aplicatius de control d’estocs, càlculs de tarifes, etc. a configuradors de producte, facturació integrada…

Ciberseguretat

El vostre web i sistema a prova de hackers i virus. Fem auditories de seguretat per avaluar els potencials riscos pot patir el vostre web i hi apliquem les mesures de seguretat adients.

Newsletters

Dissenyem el vostre newsletter (o butlletí informatiu) de manera que compleixi tots els estàndards legals i n’optimitzem la visualització a tots receptors de correu electrònic.

Dominis, servidors, emails

Gestionem l’adquisició o traspàs de dominis i assegurem que la propietat quedi a mans del client.

Gestionem l’allotjament (hosting) del web amb la capacitat d’emmagatzematge, velocitat de resposta i seguretat adaptada a les necessitats.

Configurem els comptes de correu electrònic i dissenyem una signatura professional amb enllaços per a tots els usuaris.

No en tens prou?
Consulta tots els nostres serveis

 • Disseny de webs
 • Disseny de logotips
 • Comerç electrònic
 • Xarxes socials
 • Màrqueting digital
 • Impremta offset i digital
 • Fotografia i vídeo
 • Apps per iPhone i Android
 • Landing pages
 • Newsletters
 • Il·lustració tècnica i artística
 • Renders 3D
 • Hosting web, dominis i correu

Necessiteu més informació? Contacteu amb nosaltres

En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 i el reglament que se’n desprèn, Polang Digital us informa que les vostres dades personals seran tractades i incorporades als nostres sistemes informàtics i documentals, dels quals és titular aquesta empresa. Si voleu podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei, adreceu-vos per correu electrònic a joanferrando@polangdesign.com