Polang Digital

Disseny i programació Web

Webs professionals, útils i que generen benefici. 
Webs amb ànima.
Ben dissenyades, ben programades.

Si el producte o servei són iguals, el client compra a la pàgina web més ben dissenyada, pensada, estructurada i posicionada entre els cercadors.

El nostre objectiu és crear:

Un web que generi benefici: donant a conèixer l’empresa, el producte o el servei. La pàgina ha d’estar ben posicionada i ser fàcil de trobar en els cercadors (SEO).

Ha de ser fàcil de utilitzar per a l’usuari.

S’ha de poder visualitzar correctament en diferents dispositius: smartphones, tauletes, etc.

Ha de ser estèticament impecables.

Ja ha passat l’època de les pàgines web purament informatives. Avui en dia, un web ha de ser útil: generar vendes, directes o indirectes, i beneficis.

Ens encarreguem de tot: dominis, servidors, comptes de correu electrònic, etc. Assumim tota la gestió.

L’ecosistema d’internet evoluciona d’una manera extraordinàriament ràpida. El que ahir era cert, avui pot no ser-ho o ser completament fals. Els webs realitzats fa pocs anys ja estan completament obsolets, tant a nivell tècnic com de disseny. Això els fa completament inútils, invisibles als ulls dels clients o fins i tot contraproduents.

Web corporatiu

Defineix l’empresa, per això cal mostrar-ne la millor imatge. És el nostre aparador virtual. Expliquen serveis i productes. Poden incorporar un blog, notícies i formularis de contacte.

Web bàsic de producte o servei

Pot ser la mínima expressió de la presència a la xarxa d’una empresa.
En mostra productes o serveis de manera correcta, clara i elegant.
Amb dades de contacte, localització i enllaços a les xarxes socials.

Comerç electrònic (e-commerce)

Preparat per vendre productes i serveis de manera eficaç i segura per internet.

T’ajudem a que estigui ben posicionada a Google (SEO), a promocionar-la correctament (SEM), i amb totes les mesures de seguretat per per poder oferir un servei completament fiable.

Web institucional

Pàgina oficial per a institucions.

Blog i notícies d’interès destinat a associacions, institucions, empreses, etc.

Personal Branding

La gestió de la marca personal (Personal Branding) d’un professional li permet obrir nous camins, arribar a acords, crear noves sinergies i apropar-lo als seus grups d’interès, facilitant la consecució dels seus objectius.

Landing Page

Disseny de pàgines d’aterratge per a campanyes de màrqueting call to action.

Es tracta d’un web senzill i minimalista que té l’objectiu d’aconseguir que els qui el visitin realitzin una acció concreta: des d’una compra fins l’enviament d’un formulari sobre qualsevol tema.

En altres paraules, es tracta d’una pàgina estructurada i cuidada al detall perquè es compleixi la realització d’una acció per part de l’usuari.

Apps i publicacions digitals per a tauletes i mòbils

Aplicacions, publicacions i catàlegs en format digital adaptats a telèfons intel·ligents i tauletes. Professionals, d’oci o d’accés a un servei.

Programació especial

Una aplicació potent de càlcul, un configurador de producte o una tarifa interactiva. Programem aquelles funcionalitats específiques que necessiteu per a la vostra web o sistema, des d’aplicatius de control d’estocs, càlculs de tarifes, etc. a configuradors de producte, facturació integrada…

Ciberseguretat

El vostre web i sistema a prova de hackers i virus. Fem auditories de seguretat per avaluar els potencials riscos pot patir el vostre web i hi apliquem les mesures de seguretat adients.

Newsletters

Dissenyem el vostre newsletter (o butlletí informatiu) de manera que compleixi tots els estàndards legals i n’optimitzem la visualització a tots receptors de correu electrònic.

Dominis, servidors, emails

Gestionem l’adquisició o traspàs de dominis i assegurem que la propietat quedi a mans del client.

Gestionem l’allotjament (hosting) del web amb la capacitat d’emmagatzematge, velocitat de resposta i seguretat adaptada a les necessitats.

Configurem els comptes de correu electrònic i dissenyem una signatura professional amb enllaços per a tots els usuaris.

No en tens prou?
Consulta tots els nostres serveis

 • Disseny de webs
 • Disseny de logotips
 • Comerç electrònic
 • Xarxes socials
 • Màrqueting digital
 • Impremta offset i digital
 • Fotografia i vídeo
 • Apps per iPhone i Android
 • Landing pages
 • Newsletters
 • Il·lustració tècnica i artística
 • Renders 3D
 • Hosting web, dominis i correu

Necessiteu més informació? Contacteu amb nosaltres

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 i el reglament que se’n desprèn, Polang Digital us informa que les vostres dades personals seran tractades i incorporades als nostres sistemes informàtics i documentals, dels quals és titular aquesta empresa. Si voleu podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei, adreceu-vos per correu electrònic a joanferrando@polangdesign.com